Beeldende Kunsten - vanaf 18 jaar

Lesmomenten

Dinsdag of woensdag 
van 17.45 tot 21.15 u.

Beeldatelier – 3de graad volwassenen

Droom je er al lang van om academie te volgen, maar weet je niet welke richting je wilt uit gaan? Of ben je wat aarzelend om de stap te zetten, omdat je niet weet of je het aankan? Of spreekt de cocktail van wat we bieden je wel aan… In een tweejarige opleiding van 4 uur per week, kan je proeven van en experimenteren met beeldelementen, verschillende technieken en materialen. Tijdens dit avontuur leer je de kunst taal spreken. Begrippen zoals zien, verhouding, evenwicht, contrast, ritme, structuur, compositie, kleur, licht, textuur, vormen, beweging, relatie, presentatie… en nog vele andere termen. De gevarieerde basis die je hier aangeboden krijgt, vormt een perfecte voorbereiding om daarna met vertrouwen de 4de graad volwassenen aan te vatten in een specifiek atelier. Technieken / materialen Zowel teken- en schildertechnieken, druktechnieken, collage, mixed media en ruimtelijk werken, kortom allerlei technieken die gebruikt worden in de vrije beeldende kunsten. Maar ook materialen en technieken die meer in de kunstambachten aan bod komen (werken met glas, hout, polychromie, steen, textiel enz…)

Lesrooster

De 3de graad bestaat uit 2 studiejaren van 4 lesuren (50’) per week. Je kiest dus één van beide lesdagen.

Docent

Kristine Van Roosbroeck.

Inschrijven academiejaar 2022-23

Inschrijven kan tot en met 30 september. Normaal tarief: € 395 Verminderd tarief: € 185 Bijdrage verbruiksgoederen: € 25 Inschrijven >

Vragen?

Zit je nog met vragen over Beeldatelier Volwassenen? Stuur een e-mail naar de docent.

GO! Academie Beeldende & Audiovisuele Kunsten Anderlecht
Dapperheidsplein 17 – 1070 Anderlecht – 02 523 03 71  info@academieanderlecht.be

DKO – Betaalbaar kunstonderwijs voor Brussel, de rand en verder – Dag-, avond- en weekendlessen voor kinderen en volwassenen. Van september tot juni creatief werken in ruime ateliers.