Praktische Info

Colofon

Colofon

Auteursrechten:
De website, inclusief de teksten, opmaak, grafische elementen, presentatie, logo’s, software en andere elementen die deze site vormen, is beschermd door het intellectuele eigendomsrecht van de Academie voor Beeldende Kunsten Anderlecht, of andere zoals auteursrechten en naburige rechten.
Reproductie, verspreiding, vertalingen, bewerkingen en gebruik van het geheel of een deel van deze website is strikt verboden, tenzij met voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van de Academie voor beeldende kunsten Anderlecht.
© Foto’s: docenten en studenten van de afdelingen ‘Fotokunst’ en ‘Grafisch ontwerp en illustratie’ van de Academie voor Beeldende Kunsten Anderlecht, behalve anders vermeld.

Verantwoordelijkheid
Deze site is bedoeld om meer bekendheid te geven aan de Academie, de opleidingen en de activiteiten.

De Academie voor Beeldende Kunsten Anderlecht is echter niet aansprakelijk voor de inhoud van zijn site. De informatie die hier is opgenomen is uitsluitend van algemene aard die niet op de omstandigheden van enige persoon of entiteit is gericht, is niet noodzakelijk volledig, nauwkeurig of bijgewerkt en is geen professioneel advies.

De Academie voor Beeldende Kunsten Anderlecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten op de website. De site bevat links naar andere websites die mogelijk interessant kunnen zijn voor de bezoekers van onze site. De Academie is evenwel niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte sites en zij zal de links naar deze andere websites verwijderen van zodra het kennis heeft van het illegale karakter ervan.

Verantwoordelijke uitgever:
Ivo Bryon, directeur van de ABKA
Dapperheidsplein 17, 1070 Anderlecht
Ontwerp & Technische realisatie:
Filip Vandeputte – leerkracht ‘Grafisch ontwerp en illustratie’ + ‘Coördinator’